ΜΕΝΟΥ

Pages

Martinique punch

Το ποτό που θα κεράσουμε στα καλοκαιρινά καλέσματα έρχεται από το γαλλικό νησί Μαρτινίκα.

 








Συνταγή : Γαστρονόμος
Μερίδες : για 10 μερίδες
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 5 λεπτά, αναμονή 1-2 ώρες.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά

  • 700 ml χυμός ανανά
  • 35 ml λευκό ρούμι
  • 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • ανθρακούχο νερό, πολύ κρύο


Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε το χυμό ανανά, το ρούμι και τη ζάχαρη άχνη σε μια κανάτα και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο, για να παγώσει καλά.
  • Σερβίρουμε σε ποτήρια του λευκού κρασιού ή σε χαμηλά ποτήρια (με πόδι ή χωρίς), υπολογίζοντας 100 ml ανά ποτήρι. 
  • Απογεμίζουμε κάθε ποτήρι με παγωμένο ανθρακούχο νερό. 
  • Γαρνίρουμε με μία φέτα πορτοκάλι, που έχουμε τρυπήσει με ένα καρφάκι γαρίφαλο, ή με μία φετούλα ανανά.

Πηγή - γαστρονόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου