ΜΕΝΟΥ

Pages

Μεζές με μοσχοχτάποδο

Ενας μοναδικός μεζές που πρέπει όλη να δοκιμάσετε.











Συνταγή : Ανδρέας Λαγός
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος :  10 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 24.03.15


Υλικά
  • 1 κονσέρβα Μοσχοχτάποδο σε φυτικό λάδι Trata
  • 10 ντοματίνια
  • 1 κρεμμύδι φρέσκο
  • 1 κ.σ. ούζο
  • 1 λεμόνι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3-4 φύλλα μαϊντανού
  • Χυμό από ½ λεμόνι


Εκτέλεση
  • Στραγγίζουμε το μοσχοχτάποδο και το σερβίρουμε. 
  • Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το φρέσκο κρεμμύδι, λίγο από το μείγμα της κάππαρης και φέτες λεμόνι. 
  • Γαρνίρουμε με ελαιόλαδο, μαϊντανό και περιχύνουμε με χυμό λεμόνι.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου