Θέλετε να φτιάξετε τραγανές πατάτες απ' έξω αλλά να είναι αφράτες και μαλακές μέσα; Τότε δείτε αυτή τη συνταγή
Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά
Υλικά για 4-6 άτομα
Εκτέλεση
Για να δείτε τη Video συνταγή πατήστε ΕΔΩ
Πηγή - sidagi.gr
Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά
Υλικά για 4-6 άτομα
- 8 μεγάλες πατάτες
- 2 δαφνόφυλλα
- 1 κλωναράκι δεντρολίβανο
- 4 κουταλιές της σούπας λάδι
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
~ ¤ ~
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό και το αφήνουμε για βράζει.
- Σε ξύλο κοπής κόβουμε στα 2 τις πατάτες.
- Στη συνέχεια τις ρίχνουμε στη κατσαρόλα μαζί με το δεντρολίβανο, τα δαφνόφυλλα, τις 2 σκελίδες σκόρδο, 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και τις βράζουμε για 5 λεπτά.
- Έπειτα τις σουρώνουμε και τις ραντίζουμε με το λάδι, το ξίδι και λίγο αλάτι και τις βάζουμε σε ένα ταψί, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
- Σερβίρουμε με φύλλα δεντρολίβανου.
Για να δείτε τη Video συνταγή πατήστε ΕΔΩ
Πηγή - sidagi.gr