- 2 αγγούρια όχι πολύ λεπτά
- 250 γρ καπνιστό σολομό
- 250 γρ τυρί κρέμα
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/4 κγ αλάτι
- 1/4 κγ πιπέρι
- 1 λεμόνι
~ ¤ ~
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το αγγούρι σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε αρκετές φορές για μερικά λεπτά μέχρι, να σχηματιστεί μια κρέμα.
- Αδειάζουμε σε ένα μπολ και καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Πλένουμε καλά τα αγγούρια και κόβουμε σε χοντρές φέτες πάχους 1 εκ. με τη φλούδα.
- Αδειάζουμε το μείγμα του σολομού σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και διακοσμούμε τις φέτες αγγουριού.
- Τέλος, προσθέτουμε 1 σταγόνα λεμόνι στο καθένα.
Πηγή - athinorama.gr