Τι πιο νόστιμος μεζές από λαχταριστούς κολοκυθοανθούς!!!
Υλικά
- Φρέσκοι Ανθοί από κολοκυθάκια περίπου 15
- 2 φλιτζάνια Αλεύρι
- Νερό όσο πάρει για να γίνει χυλός
- Αλάτι
- Ελάχιστο μπέικιν πάουντερ ( στη μύτη σε ένα κουταλάκι του γλυκού )
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
~ ¤ ~
Εκτέλεση:
- Αρχικά κόβουμε τους ανθούς από τα κολοκυθάκια μας.
- Τους πλένουμε πάρα πολύ καλά και αφαιρούμε από μέσα τα κοτσάνια με τη γύρη.
- Στη συνέχεια φτιάχνουμε το κουρκούτι μας.
- Σε ένα βαθύ πιάτο – μπόλ ρίχνουμε αλεύρι και νερό να γίνει ένας χυλός.
- Προσθέτουμε λίγο αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός.
- Ρίχνουμε μέσα λίγους λίγους τους ανθούς.
- Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.