ΜΕΝΟΥ

Pages

Κολοκυθοανθοί τηγανιτοί


Τι πιο νόστιμος μεζές από λαχταριστούς κολοκυθοανθούς!!!


 








Υλικά 
  • Φρέσκοι Ανθοί από κολοκυθάκια περίπου 15
  • 2 φλιτζάνια Αλεύρι
  • Νερό όσο πάρει για να γίνει χυλός
  • Αλάτι
  • Ελάχιστο μπέικιν πάουντερ ( στη μύτη σε ένα κουταλάκι του γλυκού )
  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

 
~ ¤ ~


Εκτέλεση:
  • Αρχικά κόβουμε τους ανθούς από τα κολοκυθάκια μας. 
  • Τους πλένουμε πάρα πολύ καλά και αφαιρούμε από μέσα τα κοτσάνια με τη γύρη. 
  • Στη συνέχεια φτιάχνουμε το κουρκούτι μας. 
  • Σε ένα βαθύ πιάτο – μπόλ ρίχνουμε αλεύρι και νερό να γίνει ένας χυλός. 
  • Προσθέτουμε λίγο αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός. 
  • Ρίχνουμε μέσα λίγους λίγους τους ανθούς. 
  • Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.