Πεντανόστιμο και γρήγορο ορεκτικό!
Υλικά για 4 μερίδες
- 8 πιπεριές κέρατο
- 300 γρ. φέτα τρίμμα
- 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 3-4 πιπερίτσες κόκκινες καυτερές
- 2 σκελίδες σκόρδο
- πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο
~ ¤ ~
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις πιπεριές, τις καθαρίζουμε από τους σπόρους και κόβουμε τα καπάκια με το κοτσάνι.
- Τις βάζουμε στο γκριλ στη μεσαία σκάλα του φούρνου για να μαλακώσουν χωρίς να καούν.
- Σοτάρουμε τις πιπερίτσες και το σκόρδο στο τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο και μετά από ένα λεπτό ρίχνουμε και τα τυριά.
- Τα αφήνουμε για 5 λεπτά και μετά τα βάζουμε όλα μαζί στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε ωσότου το μείγμα να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
- Βγάζουμε τις πιπεριές και κρατώντας τις με ένα πιρούνι τις γεμίζουμε κατά τα 3/4 με την τυροκαυτερή.
- Τις κλείνουμε με τα καπάκια τους με μια οδοντογλυφίδα και τις ξαναβάζουμε στο γκριλ για άλλα 5 λεπτά.
- Σερβίρουμε αφού έχουν λίγο κρυώσει.
Πηγή - yumyum.gr