ΜΕΝΟΥ

Pages

Ομελέτα με τσένταρ

Συνταγή για ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό


Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά






Υλικά για 2-4 άτομα
  • 4 αυγά χτυπημένα
  • 1 κούπα τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 2 πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο αγελαδινό
  • Ντομάτα για το σερβίρισμα

~ ¤ ~

Εκτέλεση
  • Ζεσταίνουμε το βούτυρο με το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. 
  • Προσθέτουμε το τσένταρ, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για ακόμη 2 λεπτά. 
  • Ρίχνουμε τα αυγά και ψήνουμε για 4 λεπτά.
  • Με τη βοήθεια ενός πιάτου αναποδογυρίζουμε την ομελέτα, ψήνουμε για 3 λεπτά ακόμη, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με δύο φέτες ντομάτας.


Πηγή - sidagi.gr