Ένα γευστικό πιάτο για μεσημεριανό
Χρόνος Προετοιμασίας : 30'
Υλικά για 6 άτομα
- 25 ml. ελαιόλαδο
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 6 μοσχαρίσιες μπριζόλες φιλεταρισμένες
- 60 γρ. τυρί κρέμα
- 30 γρ. blue cheese
- 2 κόκκινες τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.σ. λευκό ξίδι
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Αναμιγνύουμε το λάδι, τον μισό μαϊντανό, και το σκόρδο σε ένα μεγάλο και φαρδύ μπόλ.
- Τοποθετούμε εκεί τις μπριζόλες, καλύπτουμε το μπόλ με μεμβράνη και τις αφήνουμε εκεί να μαριναριστούν για τουλάχιστον μισή ώρα.
- Σε ένα μπόλ αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα, το blue cheese, την πιπεριά, το κρεμμυδάκι, τον υπόλοιπο μαϊντανό, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι.
- Προετοιμάζουμε το γκρίλ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Ψήνουμε τις μπριζόλες στη σχάρα για 5 λεπτά και έπειτα τις γυρίζουμε απο την άλλη πλευρά.
- Αλείφουμε την κάθε μπριζόλα με το μίγμα των τυριών που έχουμε φτιάξει και ψήνουμε τις μπριζόλες για ακόμη 5 λεπτά.
- Ανάλογα το γούστο μας μπορούμε να ψήσουμε περισσότερο τις μπριζόλες μας.
Πηγή - cookbox.gr