ΜΕΝΟΥ

Pages

Κανελόνια με μανιτάρια και μπέικον

Νόστιμη επιλογή για το μεσημεριανό σας γεύμα


Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά






Υλικά για 4-6 άτομα
  • 120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
  • 100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ντομάτας
  • 120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
  • 20 βρασμένα κανελόνια
  • 200 φρυγανιά τριμμένη
  • 250 ml μαγιονέζα

~ ¤ ~


Εκτέλεση
  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Κατόπιν τα ρίχνετε στο τηγάνι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
  • Έπειτα ρίχνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας σε ένα μπολάκι μαζί με την μαγιονέζα, την παρμεζάνα και την φρυγανιά.
  • Τα ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε προσεκτικά τα κανελόνια με ένα κουταλάκι ή κορνέ.
  • Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και περιχύνουμε με τη σάλτσα ντομάτας και τα πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.


Πηγή - sidagi.gr