Ένα γευστικό πιάτο για το μεσημεριανό σας
Υλικά
- 300 γρ. Ψαρονέφρι κομμένο σε κύβους
- 50 γρ. Κρεμμύδι φρέσκο κομμένο σε πένες
- 50 γρ. Μισή Ντομάτα σε κυβάκια
- 50 γρ. Μελιτζάνα ψητή σε κυβάκια
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 20 γρ. Αλεύρι
- 50 γρ. Λευκό κρασί
- 20 γρ. Χυμό Λεμονιού
- 30 γρ. Κρ.γάλακτος
- 1 Κουτ. σούπας Μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
~ ¤ ~
- Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, αλευρώνουμε το ψαρονέφρι και το σοτάρουμε ανακατεύοντας καλά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και την μελιτζάνα.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Ρίχνουμε την μουστάρδα , σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε και λίγο νερό και περιμένουμε για περίπου 5-6 λεπτά να τραβήξει τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
- Αφού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε την ντομάτα και τον χυμό λεμονιού.
- Αφού πάρει βράση προσθέτουμε και την κρέμα γάλακτος.
- Το πιάτο μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα όπου μπορούμε να γαρνίρουμε με ρύζι.
Πηγή - ucook.gr