ΜΕΝΟΥ

Pages

Ομελέτα με chorizo

Μία λαχταριστή λιχουδιά στη στιγμή

 

Χρόνος Προετοιμασίας 10'
 








Υλικά για 4 άτομα
  • 10 αυγά
  • 1 λουκάνικο chorizo
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 1 σέλερι ψιλοκομμένο
  • 30 ml. γάλα
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
  • 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 40 ml. ηλιέλαιο για το τηγάνι



~ ¤ ~


Εκτέλεση
  • Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, ρίχνουμε το chorizo, την ντομάτα και το σέλερι και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να μαραθούν λίγο τα λαχανικά.
  • Χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
  • Ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι και το απλώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα ώστε να απλωθούν παντού το chorizo και τα λαχανικά.
  • Ψήνουμε την ομελέτα περίπου 5’ από κάθε πλευρά και στο τέλος πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλλα.



Πηγή - cookbox.gr