Μία λαχταριστή λιχουδιά στη στιγμή
Χρόνος Προετοιμασίας 10'
Υλικά για 4 άτομα
Εκτέλεση
Πηγή - cookbox.gr
Χρόνος Προετοιμασίας 10'
Υλικά για 4 άτομα
- 10 αυγά
- 1 λουκάνικο chorizo
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 σέλερι ψιλοκομμένο
- 30 ml. γάλα
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 40 ml. ηλιέλαιο για το τηγάνι
~ ¤ ~
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, ρίχνουμε το chorizo, την ντομάτα και το σέλερι και ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να μαραθούν λίγο τα λαχανικά.
- Χτυπάμε τα αυγά με λίγο γάλα και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
- Ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι και το απλώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα ώστε να απλωθούν παντού το chorizo και τα λαχανικά.
- Ψήνουμε την ομελέτα περίπου 5’ από κάθε πλευρά και στο τέλος πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλλα.
Πηγή - cookbox.gr