menu22

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Παντζαροσαλάτα για το γιορτινό τραπέζι.











Συνταγή : Mind the Food
Μερίδες :  για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.

Υλικά
  • 8 παντζάρια
  • 1 στραγγιστό γιαούρτι
  • 4-5 καρύδια, σε χοντρά κομμάτια
  • 4-5 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:
  • Βράζουμε τα παντζάρια και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, και αλατοπιπερώνουμε.
  • Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα, σκεπασμένη με μία μεμβράνη.
  • Σερβίρουμε.

Πηγή - Mind the Food

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου