
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 40΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 4 φιλέτα λευκόσαρκου ψαριού
- 3 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
- 1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λεπτοκομμένη
- 1 κ.γ. ξηρός μαϊντανός
- πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
- Πλένουμε τα ψάρια με νερό και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
- Βάζουμε τα φιλέτα στο ταψί & τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και με βούτυρο.
- Πασπαλίζουμε σκόρδο, μαϊντανό και πιπέρι.
- Ψήνουμε μέχρι το ψάρι να είναι λευκό για 30 περίπου λεπτά.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου