ΜΕΝΟΥ

Pages

Λεμονάτο φιλέτο ψαριού

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα γευστικότατο πιάτο.








Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 40΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 4 φιλέτα λευκόσαρκου ψαριού
  • 3 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
  • 1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λεπτοκομμένη
  • 1 κ.γ. ξηρός μαϊντανός
  • πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C.
  • Βουτυρώνουμε ένα ταψί.
  • Πλένουμε τα ψάρια με νερό και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.
  • Βάζουμε τα φιλέτα στο ταψί & τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και με βούτυρο.
  • Πασπαλίζουμε σκόρδο, μαϊντανό και πιπέρι.
  • Ψήνουμε μέχρι το ψάρι να είναι λευκό για 30 περίπου λεπτά.

Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου