Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου
Προετοιμασία : 5 λεπτά
Μαγείρεμα : 30 λεπτά
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
- 800 γρ. πατάτες μικρές
- 150 γρ. λακέρδα
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 4 κουτ. σούπας μάραθο ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα του)
- 3/4 φλιτζανιού λάδι
- αλάτι, πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Eκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βράζουμε τις πατάτες σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
- Αφού κρυώσουν λίγο, τις ξεφλουδίζουμε και τις βάζουμε σε μεγάλο μπολ μαζί με τη λακέρδα κομμένη σε κύβους, και τα κρεμμυδάκια και τον μάραθο ψιλοκομμένα.
- Προσθέτουμε το λάδι, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, μπόλικο μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου