Ημέρα προβολής 01/12/14.
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 1 κιλό μοσχάρι χτένι
- 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak
- 1/2 φλ. χυμό λεμονιού
- 1/2 φλ. χυμό πορτοκαλιού
- Φλούδα από 1/2 πορτοκάλι
- 1/2 φλ. κονιάκ
- 2 κρεμμύδια
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τα σωτάρουμε στη χύτρα σε βούτυρο και ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
- Σβήνουμε με το κονιάκ.
- Ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και το χυμό λεμονιού, τις φλούδες πορτοκάλι, αλάτι και πιπέρι.
- Κλείνουμε το καπάκι της χύτρας και μαγειρεύουμε.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά από τη στιγμή που θα σφυρίξει και το αφήνουμε άλλα 25 λεπτά.
- Αφού μαγειρευτεί, αφαιρούμε το κρέας. Χτυπάμε τη σάλτσα στο μούλτι και σερβίρουμε.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου