~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 2 κούπα(ες) ζάχαρη
- 2 κ.σ. περίπου ζεστό νερό ή γάλα
- 1 στικ βανίλια
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε ένα μπολ ρίχνετε τη ζάχαρη άχνη, το νερό και τη βανίλια και, ανακατεύοντας με ένα κουτάλι, δουλεύετε το γλάσο έως ότου γίνει λείο.
- Αν χρειαστεί, προσθέτετε λίγο ακόμη νερό ή γάλα για να γίνει σαν ρευστή κρέμα.
- Αν θέλετε μπορείτε να αντικαταστήσετε τη βανίλια και το γάλα με ξύσμα και χυμό πορτοκαλιού ή λεμονιού!
Πηγή - PastryChef.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου