Μία μοναδική πρόταση από τον Chef Aλέξανδρο Παπανδρέου
Ημέρα προβολής 01/12/14.
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 6 λουκάνικα πολίτικα Ifantis
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. βούτυρο Lurpak
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 4 κ.σ. μουστάρδα squeeze απαλή Kalamata Papadimitriou
- 60 ml κόκκινο κρασί
- 4 κ.σ. σόγια σος
- 120 γρ. τυρί Arla Μozzarella
- Αλάτι-πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, για 9-10 λεπτά, μέχρι να γίνουν al dente.
- Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό.
- Κόβουμε τα πολίτικα λουκάνικα σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
- Τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
- Σωτάρουμε το κρεμμύδι και τα πολίτικα λουκάνικα, για 2-3 λεπτά, ρίχνουμε πιπέρι και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί.
- Στη συνέχεια βάζουμε τη σάλτσα σόγιας, 1 κουταλιά βούτυρο, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η μουστάρδα.
- Προσθέτουμε τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τριμμένη mozzarella.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου