ΜΕΝΟΥ

Pages

Σπαγγετι με πολίτικα λουκάνικα, σόγια & μουστάρδα


Μία μοναδική πρόταση από τον Chef Aλέξανδρο Παπανδρέου

Ημέρα προβολής 01/12/14.  
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.






~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
  • 500 γρ. σπαγγέτι
  • 6 λουκάνικα πολίτικα Ifantis
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. βούτυρο Lurpak
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 4 κ.σ. μουστάρδα squeeze απαλή Kalamata Papadimitriou
  • 60 ml κόκκινο κρασί
  • 4 κ.σ. σόγια σος
  • 120 γρ. τυρί Arla Μozzarella
  • Αλάτι-πιπέρι


~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, για 9-10 λεπτά, μέχρι να γίνουν al dente. 
  • Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό.
  • Κόβουμε τα πολίτικα λουκάνικα σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
  • Τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
  • Σωτάρουμε το κρεμμύδι και τα πολίτικα λουκάνικα, για 2-3 λεπτά, ρίχνουμε πιπέρι και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. 
  • Στη συνέχεια βάζουμε τη σάλτσα σόγιας, 1 κουταλιά βούτυρο, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η μουστάρδα.
  • Προσθέτουμε τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε, μέχρι να δέσει η σάλτσα. 
  • Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τριμμένη mozzarella.


Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου