Χρόνος Προετοιμασίας :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 1000 γρ. μοσχάρι
- 225 ml. ελαιόλαδο
- κρεμμυδάκι μικρό ολόκληρο 1000γρ.
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 2 φύλλα δάφνη
- 300 ml κόκκινο γλυκό κρασί ή κρασί της αρεσκείας σας
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- 1/3 κ.σ. κύμινο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε το κρέας σε μέτρια κομμάτια.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια χονδροκομμένα και τη δάφνη.
- Όταν τσιγαριστούν λίγο προσθέτουμε μέσα το κρέας να τσιγαριστεί και αυτό και αμέσως μετά προσθέτουμε το σκόρδο.
- Αφού το μοσχάρι ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές ρίχνουμε στην κατσαρόλα το κρασί ώστε να σκεπαστεί το κρέας.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και κύμινο και αφήνουμε να βράσει καλά σε σιγανή φωτιά, περίπου για 1 ώρα ή μέχρι το κρέας να έχει μαλακώσει.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου