ΜΕΝΟΥ

Pages

Χοιρινές μπριζόλες με μαυροδάφνη


Μεθυσμένο γουρουνάκι με κέτσαπ.










Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : για 2 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 35΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
  • 320 ml μαυροδάφνη
  • 5 κ.σ. ketchup Hellmann’s classic
  • 30 ml. ελαιόλαδο
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση


Εκτέλεση
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τις μπριζόλες με τη μαυροδάφνη και τη μαρινάρουμε για 20΄.
  • Όταν περάσει ο χρόνος τις βγάζουμε, τις στραγγίζουμε και τις αλατοπιπερώνουμε.
  • Τις αλείφουμε με τη κέτσαπ και τις τοποθετούμε σε ταψάκι μαζί με τη μαυροδάφνη από το μαρινάρισμα και το ελαιόλαδο
  • Ψήνουμε σε προθερασμένο φούρνο ή γκριλ έως ότου δημιουργηθεί μία όμορφη σκούρα κρούστα.


Πηγή - cookbox.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου