ΜΕΝΟΥ

Pages

Μπέργκερ με κοτομπουκιές


Άλλη μία μοναδική πρόταση από την Ελένη Ψυχούλη που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.










Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη.
Μερίδες : για 2 μπέργκερ
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 09.06.2014



Υλικά
  • 8-10 κοτομπουκιές Ifantis
  • 4 φέτες ψωμί του τοστ
  • 4 φύλλα μαρούλι
  • 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
  • 2 φέτες τυρί του τοστ
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 4 κ.γ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft (για επάλειψη)

Για τη σος
  • 2 κ.σ. μαγιονέζα Hellmanns Real
  • 1 κ.σ. γιαούρτι
  • 1 αγγουράκι τουρσί
  • 1 κ.σ. μαϊντανό
  • 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό


Εκτέλεση
  • Βάζουμε σε ένα ταψί τις κοτομπουκιές, ρίχνουμε ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 14 λεπτά, στους 220 βαθμούς.
  • Τρίβουμε με σκόρδο τις φέτες του τοστ και τις αλείφουμε με μαργαρίνη. 
  • Προσθέτουμε από πάνω τις φέτες τυρί και τις ψήνουμε στους 220 βαθμούς.

Για τη σος:
  • Βάζουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε τις ψημένες φέτες του τοστ με τυρί.
  • Βάζουμε από πάνω το μαρούλι, τις κοτομπουκιές και τη σος. 
  • Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί του τοστ χωρίς τυρί.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου