¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Giota Koko
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαρινάρισμα 1 ημέρα.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 2 λεμόνια (τον χυμό τους)
- 2 κ.σ. μουστάρδα απλή
- Αλάτι-Πιπέρι-Ρίγανη
- 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε τα κρεατικά μας σε ένα τάπερ που κλείνει αεροστεγώς.Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και την ρίγανη και από τις δύο πλευρές.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον χυμό από τα 2 λεμόνια,την μουστάρδα,την πάπρικα και το ελαιόλαδο.Έπειτα με ένα πινέλο αλείφουμε τα κρεατικά μας και από τις δύο πλευρές κλείνουμε το τάπερ και αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
- Την επόμενη μέρα ανοίγουμε και ψήνουμε εγώ προσωπικά τα έψησα στο τεπανγιάκι έγιναν πεντανόστιμα!!!
Πηγή - cookpad.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου