¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
- 1 ματσάκι baby σπανάκι
- 1 ματσάκι baby ρόκα
- ½ φλ. φυλλαράκια δυόσμο
- 1 μέτριο αβοκάντο, όχι πολύ ώριμο
- 250 γρ. φράουλες, κομμένες στη μέση και σε τέταρτα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 2 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού
- αλάτι, κατά βούληση
- πιπέρι, κατά βούληση
- ½ φλ. ξινομυζήθρα
- ½ φλ. καρύδια
Διαδικασία
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το σπανάκι, τη ρόκα, το δυόσμο, το αβοκάντο και τις φράουλες.
- Σε ένα μούλτι βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
- Περιχύνουμε τη σαλάτα με το λαδολέμονο και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά
- Ρίχνουμε διάσπαρτα την ξινομυζήθρα και τα καρύδια και σερβίρουμε.
Πηγή - www.dimitrisskarmoutsos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου