¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Καρολίνα Δωρίτη
Μερίδες : Για 4-6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Τα καβουρδισμένα φιστίκια και το φιστικοβούτυρο στο ντρέσσιγκ κάνουν τη διαφορά.
Συστατικά
- 2 φλ. λευκό λάχανο, λεπτοκομμένο
- 2 φλ. μοβ λάχανο, λεπτοκομμένο
- 1 μέτρια γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και τριμμένη στη χοντρή μεριά του τρίφτη
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, πολύ ψιλοκομμένα
- 1/3 φλ. φύλλα κόλιαντρου
- 2 κ.σ. φιστίκια αραχίδες καβουρδισμένα και χοντροκομμένα
Για το ντρέσινγκ
- 1½ κ.γ. φιστικοβούτυρο
- Χυμός από 2 μικρά λάιμ
- 2 κ.σ. σουσαμέλαιο
- Αλάτι, πιπέρι καγιέν
Τρόπος Παρασκευής
Ντρέσινγκ
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το φιστικοβούτυρο με τον χυμό λάιμ, το σουσαμέλαιο, αλάτι και πιπέρι καγιέν.
- Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ, εκτός από τα φιστίκια Αιγίνης. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά.
Πηγή - www.tovima.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου