¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Καρολίνα Δωρίτη
Μερίδες : Για 2 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαγείρεμα 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Μια σαλάτα που τρώγεται είτε ζεστή είτε κρύα, ιδανική για το lunch box.
Συστατικά
- 400 γρ. πατάτες
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 150 γρ. φέτα τριμμένη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 40 ml χυμό λεμόνι
- 2 κ.σ. κάππαρη
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος παρασκευής
- Πλένουμε τις πατάτες. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και βάζουμε τις πατάτες να βράσουν με τη φλούδα για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Σουρώνουμε και αφήνουμε τις πατάτες να κρυώσουν λίγο πριν τις ξεφλουδίσουμε. Τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους.
- Σε ένα μπολ τις ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
Πηγή - www.tovima.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου