¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄, Μαγείρεμα 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Ανοίγουμε ένα ροζέ Μοσχοφίλερο και σε 20 λεπτά, έχουμε έτοιμο ένα νοστιμότατο γεύμα.
Υλικά
- 4 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 2 πιπεριές, ψιλοκομμένες
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 φλιτζ. τσαγιού κριθαράκι μέτριο
- 50 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 200 γρ. φέτα σε κυβάκια
Διαδικασία
Πηγή - www.gastronomos.gr
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μισό λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε την ντομάτα, την πιπεριά και το κρεμμύδι για 8-10 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, ώσπου να μαραθούν.
- Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, το στραγγίζουμε και το αδειάζουμε στην κατσαρόλα με την «ντοματοσαλάτα».
- Αλατοπιπερώνουμε.Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
*
* Μη ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την συνταγή * *
Πηγή - www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου