ΜΕΝΟΥ

Pages

Σαλάτα με φέτα, σέλερι και αχλάδια

Λαχταριστή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες



 





Υλικά για 2-4 άτομα
  • 3 ώριμα αχλάδια
  • 150 γραμμάρια φέτα
  • 3 κλωνάρια σέλερι σε πολύ λεπτές φέτες
  • ¼ φλιτζανιού αμύγδαλα καβουρντισμένα
  • Μισό ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κουταλιά ξύδι από λευκό κρασί
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



~ ¤ ~
Εκτέλεση
  • Ρίχνουμε στη σαλατιέρα το ελαιόλαδο και το ξύδι. 
  • Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν καλά. 
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το σέλερι, τα αχλάδια, το μαϊντανό και τα αμύγδαλα.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και από πάνω τρίβουμε τη φέτα.

Πηγή - sidagi.gr