ΜΕΝΟΥ

Pages

Παγωτό γιαούρτι

Δοκιμάστε το με σιρόπι φράουλα και απογειώστε τη γεύση










Υλικά για 4-6 άτομα
  • 450 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας 2%
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • ξύσμα από 1 λεμόνι

~ ¤ ~

Εκτέλεση
  • Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
  • Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή, αν έχουμε. Διαφορετικά το βάζουμε σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες.
  • Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα για 6 φορές για να παγώσει ομοιόμορφα.
  • Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι φράουλα.

Πηγή - sidagi.gr