ΜΕΝΟΥ

Pages

Χταπόδι βραστό



Χταποδάκι βραστό ξιδάτο!!










Υλικά
  • 1 Κιλό χταπόδι
  • ½ Ποτήρι ελαιόλαδο
  • 5 Κουταλιές ξίδι
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Ρίγανη

~ ¤ ~

Εκτέλεση
  • Πλένουμε το χταπόδι καλά και αφαιρούμε το στομα , τα μάτια, το στομάχι και το μελάνι.
  • Το βάζουμε σε μία κατσαρόλα να βράσει με νερό για περίπου 1 με 1 ½ ώρα μέρχι να μαλακώσει.
  • Το κόβουμε σε κομμάτια και περιχύνουμε με λάδι , ξύδι και ρίχνουμε τη ρίγανη, λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι.


Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία